Ugrás a tartalomra

Köszöntő

Kedves Olvasónk!

Szeretettel üdvözlünk a Felső-Mátra blogoldalon!
Ezen a tematikus blogon a jövőben a Felső-Mátra hét településével: Mátraszentimre, Mátraszentistván, Mátraszentlászló, Galyatető, Bagolyirtás, Fallóskút és Ágasvár, illetve az ezeket körülvevő gyönyörű hegyvidékkel kapcsolatban olvashatsz rövid bejegyzéseket.

Mi, akik ezt a blogot és a blog keretét adó Felső-Mátra weboldalt szerkesztjük, többnyire a hét település egyikében élünk vagy egyéb okok miatt rendszeresen látogatjuk azokat, illetve régtől fogva erős kötődésünk van a környező erdőkhöz és az itt lakó emberekhez.

Ebben a blogban olyan rövid bejegyzések jelennek majd meg, amelyek közvetlenül vagy közvetett módon kapcsolódnak a régióhoz, annak történetéhez és kulturális életéhez.

A Felső-Mátra blogot többen szerkesztjük, ahogy az oldalhoz szervesen kapcsolódó Facebook megjelenést is. A tartalomkészítésbe azonban mindenkit szívesen bekapcsolunk, hogy minél színesebb, sokrétűbb lehessen a közösségi felületünk. Ennek érdekében létre hoztuk a blog@felso-matra.hu e-mail címet, ahová érdeklődéssel várunk politikától mentes, rövid írásokat, fotókat vagy hangzó anyagokat, amelyeket (szerkesztve vagy anélkül) kiposztolhatunk.

Külön köszönettel tartozunk a települések 2019-ben megválasztott fiatal, dinamikus polgármesterének, Előházi Péternek és az általa irányított önkormányzat teljes csapatának, akik lehetővé tették, hogy a Felső-Mátra régió online felületei megújuljanak.

Ebben a munkában Előházi Péter ötletgazda-lokálpatrióta, Solnay Dénes ötletgazda és blog-főszerkesztő, Tóth Patrícia webdizájner-projektvezető, Csornai-Kovács Tamás kreatív-szakember, valamint Szabó Gábor webprogramozó vettek és vesznek részt a jövőben.

Minden kedves látogatónknak jó szórakozást kívánunk az olvasáshoz, és reméljük, hogy megújult, online felületünkkel azoknak is kedvet csinálunk a Felső-Mátra régiójához, akik még nem jártak itt, de szeretik a nyugalmat, tisztelik mások életterét, környezetét, és legalább annyira szeretik a hegyvidék nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket, mint ahogyan mi.

 

Mátraszentimre, 2020. október 30.

 

Üdvözlettel Előházi Péter polgármester úr, valamint a Felső-Mátra online-csapatának nevében,

Solnay Dénes
blog-főszerkesztő

Solnay Dénes