Ugrás a tartalomra

FOKOZOTT FIGYELEM A HÚSVÉTI HOSSZÚHÉTVÉGÉN

Tisztelt Partnerünk!

Ezen hivatalos értesítésünkkel szeretnénk felhívni szíves figyelmét arra, hogy a Húsvéti Hosszú hétvégén fokozott ellenőrzés lesz a Nyugati-főcsatorna, a Tisza-Tó, és a Közép-Tisza vidéki vízterületeket övező töltéskoronákon, és közlekedésre szolgáló töltésszakaszokon.

Az elmúlt napokban nagyon sok telefonhívás, és emailben történő megkeresés érkezett az Önök településéről, és annak vonzáskörzetéből Ügyfélszolgálatunkhoz azzal kapcsolatosan, hogy a jelenlegi járványügyi helyzet vonatkozásában, az értékesítési pontok kényszerített zárva tartása mellett hogyan, és mi módon nyílik lehetőség a sporthorgászathoz, kiránduláshoz, közlekedéshez kötelezően szükséges Töltéshasználati hozzájárulások, Gátközlekedési engedélyek beszerzésére, megvásárlására.

Kérjük, értesítse és tájékoztassa lakosságát, intézményeit, a töltésközlekedésben érintetteket arról, hogy a szükséges engedélyek elérhetőek, és megvásárolhatóak a www.gatfelhajtasiengedely.hu weboldalon elektronikus úton, könnyen, és gyorsan.

A vásárlást követően a fizetés módjától függően azonnal számla, vagy díjbekérő kerül kiállításra és megküldésre.

Kérjük, legyenek kedvesek felhívni az egyesületek, tagintézményeik, túrázni, kirándulni, kerékpározni vágyók figyelmét arra, hogy a töltéseken csak, és kizárólag az a gépjármű közlekedhet, és parkírozhat, amely a szükséges engedéllyel rendelkezik!

Az ünnepekre, és a jó időre való tekintettel számítani lehet arra, hogy a kirándulók megrohamozzák a turistahelyeket, ezáltal a környékbeli parkolók nagyon hamar megtelhetnek, ahonnan a gépjárműveket a parkolók tulajdonosai, és üzemeltetői akár el is szállíttathatják, vagy kerékbilinccsel láthatják el!

Kérjük, amennyiben még nem tette meg, ha egy mód, és lehetőség van rá, az általunk csatolva megküldött Logó-t, és a hozzá tartozó (gatfelhajtasiengedely.hu) hivatkozást legyenek kedvesek elhelyezni településük honlapjának főoldalán, hogy ezzel is segítsük az ott élőket, és a kikapcsolódni vágyó turistákat, horgászokat, természetjárókat egyaránt.

Kérjük szíves visszajelzésüket a logó, és a hozzá kapcsolódó (gatfelhajtasiengedely.hu) kipublikálásával kapcsolatosan annak érdekében, hogy a hivatkozás működésének leellenőrzését követően, a kölcsönös együttműködés alapján kipublikálhassuk Önöket együttműködő partnereink között!

Amennyiben a logó, vagy a hozzá kapcsolódó Link elhelyezésével kapcsolatosan bármilyen kérdésük merülne fel, kérjük, forduljon Informatikus kollégánkhoz, Szita Istvánhoz bizalommal, a +36 (70) 427-7405-ös telefonszámon, áll rendelkezésükre!

 

A letölthető dokumentumot és logót a szöveg alatt találják.